Aktivera programmet

Viktigt: Innan du aktiverar Kaspersky-programmet kontrollerar du att datum och tid på din dator överensstämmer med faktiskt datum och faktisk tid.

Att aktivera programmet innefattar att du lägger till en prenumeration och ansluter programmet till ett My Kaspersky-konto.

Obs! Internetanslutning krävs för att aktivera programmet.

Aktivera programmet om du redan har en prenumeration i ditt My Kaspersky-konto

Aktivera programmet med en aktiveringskod

Aktivera provversionen om den är tillgänglig

När du aktiverat programmet kan du hitta följande information i fönstret Profil: